Американський боєць змішаних єдиноборств Пет Сабатіні зламав руку під час бою зі своїм співвітчизником Джеймсом Гонсалесом на турнірі CFFC 81, який проходив в американському містечку Бенсалем.

Бій Сабатіні з Гонсалесом, скріншот відео

Так, Сабатіні захищав чемпіонський пояс в напівлегкій вазі, однак через 46 секунд після початку бою не зміг продовжити протистояти своєму супернику.

Претендент вдало провів стартову атаку та захопив Пета за руку, а потім вирішив перейти на больовий прийом. Чемпіон спробував підняти суперника, а потім кинути на канвас, однак під час виконання цього трюку його рука зігнулася в зворотний бік.

Слід зазначити, що Сабатіні жодного разу не показав рефері і супернику, що він готовий здатися, а продовжував тримати Гонсалеса на руці. Вже після того, як суперники розійшлися в сторони, чемпіон рефері вказав на свою травму і той негайно зупинив поєдинок.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що російського бійця змішаних єдиноборств Олександра Ємельяненко (28-7-1) заарештували за п'яний дебош, який він влаштував селищі Супсех під Анапою.

Як повідомляв портал "Знай.ua" американський боєць UFC Дональд Серроне (36-14) відповів хейтерам після поразки в бою проти екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях ірландця Конора Макгрегора (22-4) на UFC 246.

Також "Знай.ua" писав, що колишній британський чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) заявив, що хоче провести бій з чемпіоном UFC.