Перша ракетка світу сербський тенісист Новак Джокович, який виграв Australian Open-2020, може отримати великий грошовий штраф за скандальний інцидент у фіналі турніру.
Як повідомляє Yahoo Sports, у фінальному матчі з Домініком Тімом Джокович посварився із суддею через два попередження, які отримав за затримку гри. Під час переходу він поплескав суддю по кросівку.

Це грубе порушення, оскільки за правилами АТР гравцям забороняється входити в будь-який фізичний контакт з суддями під час матчу.
Через торкання кросівка Джоковичу загрожує штраф у розмірі 20 тисяч доларів. Однак, якщо організатори Australian Open вирішать проігнорувати цей момент, тенісист може уникнути покарання.

Як писав Знай.ua, Новак Джокович восьмий раз в кар'єрі виграв Відкритий чемпіонат Австралії - Australian Open-2020.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У фіналі Джокович у напруженій боротьбі обіграв п'яту ракетку світу, австрійця Домініка Тіма з рахунком 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4. Вирішальний матч тривав чотири години.

Новак Джокович у фіналі обіграв Домініка Тіма, twitter.com/AustralianOpen
Новак Джокович у фіналі обіграв Домініка Тіма, twitter.com/AustralianOpen

Таким чином, Джокович захистив свій титул Australian Open і виграв цей титул восьмий раз в кар'єрі. Новак перемагав в Австралії у 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019 роках. Для Джоковича це 17-а перемога на турнірах Великого шолома. Його обходять тільки Надаль (19) і Федерер (20).

Як повідомляв портал Знай.ua, Джокович розповів, чим би займався без тенісу.