Луїс Мігель Раміс, головний тренер іспанського "Альбасете", за який виступає українець Роман Зозуля, звільнений зі своєї посади.
Як повідомляється на офіційному сайті клубу, новим тренером команди призначений Лукас Алькарас. Контракт з 53-річним фахівцем підписано до кінця сезону-2019/20.

Раніше Алькарас працював з "Гранадою", "Альмерією", "Дос Эрманасом", "Рекреативо" та іншими клубами.
На даний момент "Альбасете" знаходиться в зоні вильоту турнірній таблиці Сегунди. Після 26 турів команда займає 19 місце і 28 очок.
Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.
В кінці першого тайму вболівальники "Райо" почали освистувати Зозулю і вигукувати з трибун "Зозуля - е**ний нацист".

Нагадаємо, Роман Зозуля в 2017 році перейшов в "Райо Вальєкано" на правах оренди, але не зіграв за команду жодного матчу, оскільки фанати клубу змусили керівництво відмовитися від українського футболіста, аргументуючи це його нацистськими політичними поглядами.
У вересні 2017 року Зозуля підписав контракт з "Альбасете".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Під час травми в 2015 році Зозуля допомагав українській армії, заснувавши разом з волонтерами Дніпра фонд "Народна армія". Виставив на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи, щоб виручені кошти спрямувати на потреби бійців АТО.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Футболіст фотографувався з військовими, у тому числі з батальйону "Азов", позував з автоматом, а також публікував фото зі Степаном Бандерою.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України підтримав Романа Зозулю.