Чемпіон WBA в легкій вазі Джервонта Девіс (23-0-0, 21 KO), підопічний американського боксера Флойда Мейвезера, заарештований за звинуваченням у домашньому насильстві, повідомляє CBS.
За інформацією джерела, підставою для цього стала поведінка боксера на благодійному баскетбольному матчі. Девіс прийшов на матч зі своєю дівчиною та матір'ю його дочки Андреттою Смозерс. В якийсь момент він схопив її та вивів з арени. У зв'язку з цим боксеру пред'явили звинувачення в побутовому насильстві і заарештували в передмісті Майамі.
"1 лютого за даними, зареєстрованим із соціальних мереж і від потерпілої, була отримана інформація, згідно з якою Девіс був помічений за рукоприкладством щодо своєї колишньої дівчини, яка є також матір'ю його дитини. Девіс вже здався детективам поліції Корал Гейблс, призначених на цю справу", - йдеться в заяві поліції.
Як писав Знай.ua, Боб Арум, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), заявив, що готовий організувати йому бій з американським боксером Джервонтою Девісом.
Проте, за словами Арума, промоутер Девіса Флойд Мейвезер поки не дає згоди на цей бій.

Джервонта Девіс, Getty Images
Джервонта Девіс, Getty Images

"Флойд знає, що коли він буде готовий, ми влаштуємо бій Ломаченко-Девіс, але Флойд - боксер, на відміну від Едді Хірна. Флойд не хоче, щоб його хлопець Джервонта Девіс бився з Ломаченком, поки він не буде впевнений, що той готовий.
З Едді Хірном все залежить від імені та грошей. Ніхто серйозно не береться міркувати про те, чи перебуває Девін Хейні на одному рівні з Ломаченком або з топ-10 інших легковаговиків. Фанати думають, що вони знають, але це не правда.
Хейні повинен довести, що здатний битися на рівні Ломаченка. Прямо зараз я дивлюся на Хейні і бачу, ймовірно, десять легковиків, які перевершують його. Чому, тільки через те, що Хірн вклав у нього гроші, всі раптом стали вважати його зіркою? Девіс більш технічно оснащений, ніж Хейні і, до всього іншого, видає захоплюючі бої.
Як тільки Флойд дасть мені сигнал, ми, звичайно ж, відповімо, вийшов би конкурентний бій", - розповів Арум.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко втратив лідерство в рейтингу кращих боксерів світу Р4Р.