Півзахисник українського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко дозволив українцям зазирнути під футболку і розповів, чи повинні чоловіки голити пахви.

Микола Шапаренко, кадр з відео

Футболіст навів у приклад американців і зазначив, що їм не заважає волосся під пахвами, а от сам гравець заявив, що навіть справжні чоловіки повинні стежити за своїми пахвами і тримати їх у повному порядку.

"В Америці у баскетболістів там нормально волосся. Вони так грають, це нормально для них. У нас - я не знаю. У кожного своя думка. Хтось нормально до цього ставиться, хтось - ні. Мені все одно. Я голю. Я - справжній мужик, голю пахви.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Дівчатам - в обов'язковому порядку. Треба стежити за собою. Якщо вона прийде до тебе на побачення, випадково ручку підніме. Думаю, ти вже будеш на неї по-іншому дивитися - зберешся і підеш", - сказав Шапаренко.

Нагадаємо, дівчина Дениса Попова хизується пікантними світлинами з відпочинку

Також "Знай.ua" писав, що футбольний адвокат Юлія Богданова розповіла, чому "Динамо" не зможе до кінця сезону 2019/20 задіяти в матчах форварда Ібрагіма Каргбо.