Півзахисник "Динамо" Микола Шапаренко розповів про атмосферу всередині київської команди в програмі ОТДУШИВДУШУ.

Микола Шапаренко, кадр з відео

"Це я вчив Соля словами новим. І ось йому сподобалося слово "урод". Питав: "Що це? Що це?". І він мене чотири дні ходив так називав. З почуттям гумору у нього все нормально. Сприймає жарти добре.

Нездорова атмосфера в команді? Я йому це ж слово можу прямо зараз написати. Це ж жарти. А преса постійно ловить хайп на цьому", – поділився Шапаренко.

Микола Шапаренко, кадр з відео

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Півзахисник українського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко також розповів українцям, як хотів зробити стильну зачіску із косою, але щось пішло не так і футболісту довелось добряче вкоротити своє волосся. Шапаренко зізнався, що був схожий на козака із Запорізької Січі.

За словами футболіста, вкладає волосся він щоразу перед виходом із дому, а після миття голови ретельно сушить феном.

Півзахисник Динамо Микола Шапаренко розповів про атмосферу всередині київської команди.

Також Шапаренко озвучив амбітні плани щодо своєї кар'єри Шапаренко озвучив амбітні плани щодо своєї кар'єри

"Хочу закріпитися в "Динамо", пограти тут ще один-два роки, а потім, сподіваюся, перехід. Мені подобається Англія. Там непередбачуваний чемпіонат: приїде команда з останнього місця в таблиці і переможе "Манчестер Юнайтед", "Вулверхемптон", "Лестер", "Вест Хем".

Нагадаємо, дівчина Дениса Попова хизується пікантними світлинами з відпочинку

Також "Знай.ua" писав, що футбольний адвокат Юлія Богданова розповіла, чому "Динамо" не зможе до кінця сезону 2019/20 задіяти в матчах форварда Ібрагіма Каргбо.