Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) зізнався, що не може жити без боксу.

За словами Ломаченка, він отримує задоволення від того, що робить у ринзі.

"В даний момент бокс - це моя робота, оскільки я за допомогою цього заробляю на життя. Сьогодні це те, без чого я не можу жити. У мене практично не було вибору, бо мій батько - тренер. Він привів мене у цей вид спорту. Але коли я почав займатися боксом, він усіма силами відштовхував мене від нього. Тато мене спрямував у інші види спорту для того, щоб у мене з'явився інтерес до боксу.

Василь Ломаченко, Getty images
Василь Ломаченко, Getty images

Мій батько - прекрасний психолог. Якось я прийшов і сказав: "Все, вистачить. Я хочу займатися тільки боксом". До перших Олімпійських ігор цей спорт був сенсом мого життя. Тоді у мене була мета стати олімпійським чемпіоном. Я постійно жив з цим. Потім вже бокс переріс у роботу. Я отримую задоволення від того, що роблю в ринзі", - передає слова Ломаченка 13 EME Round.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як писав Знай.ua, навесні Ломаченко повинен провести бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО).

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.