Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук завоювала золоту медаль у стрибках в довжину на міжнародних змаганнях World Indoor Tour в Глазго (Шотландія).

Марина Бех-Романчук завоювала золоту медаль з результатом в 6,90 метрів.

Як писав Знай.ua, Марина Бех-Романчук оновила особистий рекорд на міжнародних змаганнях World Indoor Tour - ORLEN Copernicus Cup в Торуні, Польща.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бех-Романчук завоювала золото і відновила абсолютний особистий рекорд - 6,96 м (до цього було 6,93 м на стадіоні та 6,92 м в приміщенні).

Результати World Indoor Tour - ORLEN Copernicus Cup
Результати World Indoor Tour - ORLEN Copernicus Cup

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше Марина Бех-Романчук виграла змагання зі стрибків у довжину на WorldIndoorAthleticsTour в Карлсруе з найкращим результатом сезону в світі - 6,92 м, випередивши чинну чемпіонку світу.

Нагадаємо, українські легкоатлетки зайняли весь п'єдестал на змаганнях у Словаччині.

Ярослава Магучих, Ірина Геращенко та Юлія Левченко, НОК України
Ярослава Магучих, Ірина Геращенко та Юлія Левченко, НОК України

Ярослава Магучих, Ірина Геращенко та Юлія Левченко виграли змагання зі стрибків у висоту - Banskobystricka Latka в Банська-Бистрице, Словаччина.

Як повідомляє ФЛАУ, Ярослава Магучих завоювала золото з результатом 1,96 м. Після цього вона виконала три спроби на висоті 2,00 метра, але не змогла взяти цю висоту.

Ярослава Магучих, НОК України
Ярослава Магучих, НОК України

Ірина Геращенко і Юлія Левченко показали однаковий результат - 1,93 м.

Юлія Левченко, НОК України
Юлія Левченко, НОК України

Але Геращенко зробила це з першої спроби і завоювала срібло, а Левченко підкорила висоту з третьої спроби і взяла бронзу.

Ірина Геращенко, НОК України
Ірина Геращенко, НОК України

Результати змагань
Результати змагань

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Магучих стала легкоатлеткою року в Україні.