Вболівальники "Райо Вальєкано" знову вигукували образи на адресу українського форварда "Альбасете" Романа Зозулі.

Під час останнього матчу проти "Альбасете" фанати команди суперника називали Зозулю комуністом, а кількома місяцями раніше вони ж називали його нацистом.

Зозуля іронічно прокоментував ситуацію, що склалася.

"Коли все починалося, я був фашистом. Потім вони почали розкривати мій Фейсбук і я став нацистом, нещодавно я став расистом і сьогодні я не чув, але мені сказали, що кричали: "Комуніст". Вони ще самі розібратися не можуть. Скоро скажуть, що я марикон. Марикон - це гей по-іспанськи. Я вже чекаю цього", - сказав Зозуля в інтерв'ю програмі ПроФутбол.

Нагадаємо, після того, як Зозулю назвали нацистом, "Райо Вальєкано" оштрафували, але клуб звернувся в CAS.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

В кінці першого тайму вболівальники "Райо" почали освистувати Зозулю і вигукувати з трибун "Зозуля - е**ний нацист".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роман Зозуля в 2017 році перейшов в "Райо Вальєкано" на правах оренди, але не зіграв за команду жодного матчу, оскільки фанати клубу змусили керівництво відмовитися від українського футболіста, аргументуючи це його нацистськими політичними поглядами.

У вересні 2017 року Зозуля підписав контракт з "Альбасете".

Під час травми в 2015 році Зозуля допомагав українській армії, заснувавши разом з волонтерами Дніпра фонд "Народна армія". Виставив на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи, щоб виручені кошти спрямувати на потреби бійців АТО.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Футболіст фотографувався з військовими, у тому числі з батальйону "Азов", позував з автоматом, а також публікував фото зі Степаном Бандерою.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України підтримав Романа Зозулю.