Стало відомо, що Збірна України з футболу зіграє у найскладнішій групі 4 Ліги А в груповому турнірі Ліги націй-2020. Отже, нашими суперниками стануть команди Німеччини, Іспанії та Швейцарії.

Наголошується, що церемонія жеребкування пройшла 3 березня в Амстердамі. Ліга націй - це новий турнір під егідою УЄФА, який замінить більшість товариських матчів європейських збірних офіційними і дозволить їм грати з рівними за класом командами.

Попередньо, 6 турів основного турніру будуть зіграні у вересні, жовтні і листопаді 2020 року. Фінальна стадія запланована на червень 2021 року. Стикові матчі - на березень 2022 року.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, переможці чотирьох груп Ліги А потраплять у фінальну стадію Ліги націй (півфінали, матч за третє місце і фінал), яка відбудеться в червні 2021 року. Переможці груп Ліги B, C і D піднімуться вище. Отже, останні місця груп у Лігах A і B опустяться нижче.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Збірна України зберегла свою позицію в оновленому рейтингу ФІФА.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальний нападник київського клубу "Динамо" і збірної України з футболу Артем Бесєдін дискваліфікований на один рік за вживання допінгу на матчі.

Також портал Знай.uа писав, що футболіст "Динамо" грузинського походження Лука Лочошвілі збирається розірвати контракт з київським клубом.