Непереможний американський боксер Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) назвав умови бою з чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (28-0).

За словами Мейвезера, він готовий провести цей бій, якщо йому заплатять гонорар в розмірі 600 мільйонів доларів.

Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов, Getty Images

"Я вже не раз казав, що є два імені: Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов. Вартість такого бою - $600 млн. Ризик повинен того коштувати.

Я не можу боксувати проти якогось рядового бійця. Я ж ділова людина. Бій з Конором, який ми вже провели, мав сенс, тому що приніс багато грошей", - передає слова Мейвезера Mirror.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав Знай.ua, Нурмагомедов розповів, у якому форматі готовий провести бій з Мейвезером.

Як писав Знай.ua, на своїй сторінці в Instagram Мейвезер анонсував поєдинки з ексчемпіоном UFC у двох вагових категоріях ірландцем Конором Макгрегором (22-4) і чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (28-0).

Бій Мейвезер - Макгрегор
Бій Мейвезер - Макгрегор

Бій Мейвезер - Нурмагомедов
Бій Мейвезер - Нурмагомедов

Мейвезер зробив ці публікації після того, як Конор Макгрегор тріумфально повернувся в UFC, перемігши американця Дональда Серроне (36-14) на турнірі UFC 246 в Лас-Вегасі.

Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, Getty Images
Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедову заплатять величезні гроші за бій з Макгрерором або Мейвезером.