З'явилася інформація, що голова Міжнародної федерації хокею Рене Фазель оголосив про скасування жіночого чемпіонату світу з хокею, який повинен був відбутися в Канаді.

Хокей, pxhere

за Причиною такого рішення стало поширення китайської коронавіруса.

Довгоочікуваний турнір повинен був початися 31-го березня, однак тепер скасовано. В наступному році чемпіонат світу з хокею пройде в Канаді.

Слід зазначити, що чоловічий чемпіонат світу з хокею в елітному дивізіоні поки не скасовано. Турнір, який має відбутися у травні 2020 року, приймає Швейцарія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хокей, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що канадський воротар українського походження Террі Савчук був визнаний кращим гравцем свого амплуа за всю історію Національної хокейної ліги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", канадський хокеїст українського походження Джонні Бойчак, який виступав за " Нью-Йорк Айлендерс, отримав жахливу травму.

Також "Знай.ua" писав, що у матчі 34-го туру регулярного чемпіонату ВХЛ між херсонським "Дніпром" і київськими "Крижаними Вовками" сталася масова бійка.