В матчі 22 туру української Прем'єр-ліги заінтригували вболівальників до межі. На стартових хвилинах зустрічі складно було визначити, що саме господарям необхідно зіграти на результат у цьому поєдинку.

Шахтар виступив у максимально наближеному до основного складі, тримаючи в голові необхідність незабаром зіграти проти Вольфсбурга в Лізі Європи, і вже за перші півгодини вирішив забезпечити себе результатом. Моменти донеччан не змусили себе довго чекати. Коноплянка зі штрафного на близькій дистанції перевірив на міцність правий каркас воріт, а вже через пару атак Петров не встежив за ривком Мораєса в зону у нього за спиною.

Шахтар розгромив Дніпро-1 в матчі УПЛ, twitter.com/FCShakhtar
Шахтар розгромив Дніпро-1 в матчі УПЛ, twitter.com/FCShakhtar

Гостям потрібні були ці два голи для зміцнення власних позицій. Гру були змушений пропустити Тарас Степаненко, Марлос і Алан Патрік що кілька вибивало "гірників" зі звичного їм ритму.

Після перерви гравці Колоса повернулися на поле з чітким зазначенням кинути всі сили в атаку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шахтар веде в рахунку. Комфортно. Та ще й перед очима тренера єврокубкового суперника. І раптом, Кривцов вирішив збивати в своїй штрафній Ємця. Пенальті був реалізований Гавришем допомогою удару в правий нижній кут.

Шахтар розгромив Дніпро-1 в матчі УПЛ, twitter.com/FCShakhtar
Шахтар розгромив Дніпро-1 в матчі УПЛ, twitter.com/FCShakhtar

Нерв поєдинку продовжував оголятися, але результат був вирішений завдяки чергового голу Мораеса. Жуніор замкнув простріл з лівого флангу від Ісмаїлі на ближній штанзі, хоча до цього в цей же кут метил своїм ударом Майкон, але Волинець дістав м'яч.

Перемогу у Шахтаря в таких умовах було вже не відібрати, хоча і "гірники" вирішили ускладнити собі завдання в компенсований час. Друге попередження отримав Маркос Антоніо за "фантомний" фол проти Мілько на чужій половині. І все це під пильною увагою з боку Олівера Гласнера.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колишнього нападника "Барселони" і збірної Бразилії Роналдіньо можуть заарештувати в Парагваї.

Як повідомляв портал "Знай.ua" нападник "Динамо" U-21 Назарій Русин продовжив контракт з київським футбольним клубом.

Також "Знай.ua" писав, що нападник київського футбольного клубу "Динамо" Артем Бесєдін отримав дискваліфікацію на рік за порушення антидопінгових правил УЄФА.