Український форвард "Альбасете" Роман Зозуля не виключає, що на нього можуть образитися, адже він вважає Чемпіонат Іспанії набагато сильніше української Прем'єр-ліги.

"Україна завжди в серці, але в Іспанії я кайфую від життя та футболу. Хто розбирається у футболі, розуміє, що Сегунда на дві голови сильнішима за український чемпіонат. Зараз мене почнуть закидати камінням, але не всі хочуть це прийняти. Чемпіонат сильніше, краще життя.

Пропозицій (з України) немає. В Україні зараз тільки "Динамо" і "Шахтар". Дві команди. Поки мене тут все влаштовує.

Я не зарікаюся і ніколи не кажу ніколи, все може бути. На даний момент я себе не бачу в якійсь команді з України", - передає слова Зозулі telegraf.com.ua.

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В кінці першого тайму вболівальники "Райо" почали освистувати Зозулю і вигукувати з трибун "Зозуля - е**ний нацист".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роман Зозуля в 2017 році перейшов в "Райо Вальєкано" на правах оренди, але не зіграв за команду жодного матчу, оскільки фанати клубу змусили керівництво відмовитися від українського футболіста, аргументуючи це його нацистськими політичними поглядами.

У вересні 2017 року Зозуля підписав контракт з "Альбасете".

Під час травми в 2015 році Зозуля допомагав українській армії, заснувавши разом з волонтерами Дніпра фонд "Народна армія". Виставив на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи, щоб виручені кошти спрямувати на потреби бійців АТО.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Футболіст фотографувався з військовими, у тому числі з батальйону "Азов", позував з автоматом, а також публікував фото зі Степаном Бандерою.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України підтримав Романа Зозулю.