Смертельний коронавірус з Китаю забрав життя родичка знаменитого бійця ММА Конора Макгрегора. Відтак, з життя пішла його тітка.

Про таке спортсмен розповів на власній Instagram-сторінці, не соромлячись у виразах.

"У цей день я привів свою сім'ю в студію. Сидів в кріслі, готувався до прямого ефіру на ранковому ток-шоу США. Мені подзвонили і сказали, що моя мила маленька тітонька Енн померла. Я більше не можу жити. Моя бідна маленька доброзичлива тітонька", - написав Макгрегор.

Спортсмен з тіткою

Також спортсмен зізнався, що після такої звістки він з сім'єю поїхав до океану, де вони довго сиділи на березі та дивилися на хвилі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Сестра моєї матері. Цей чортів безглуздий вірус. Якого хріна тут відбувається? Тримайтеся ближче, люди! Ми все, що у нас є", - підкреслив Макгрегор.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 також можуть скасувати.

Як раніше писав Знай.ua, великий тенісний турнір BNP Paribas Open 2020 в Індіан-Уеллсі скасовано через епідемію коронавірусу.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Формула-1 скасувала Гран-прі Австралії через коронавірус.