Захисник Динамо Микита Бурда зіграв за молодіжну команду киян у матчі 23-го туру чемпіонату України U-21 проти "Ворскли" (2:2). Центрбек почав поєдинок на лаві запасних, на 62-й хвилині він вийшов на заміну. Як стало відомо, Микита вже відновився після травми хрестоподібної зв'язки.

Матч Динамо - Олександрія відбудеться 11 березня, twitter.com/DynamoKyiv
Матч Динамо - Олександрія відбудеться 11 березня, twitter.com/DynamoKyiv

Варто відзначити, що поєдинок молодіжної першості став для Бурди першим після тривалого відновлення. У вересні минулого року Микита порвав хрестоподібної зв'язки коліна в матчі восьмого туру чемпіонату України проти Ворскли (5:0). У жовтні він переніс операцію в Барселоні.

У нинішньому сезоні 24-річний Бурда провів десять матчів за першу команду "Динамо" у всіх турнірах, забивши один гол.

скріншот з відео, очільник "Динамо"
скріншот з відео, очільник "Динамо"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Завтра, 15 березня, Динамо в матчі 23-го туру Favbet Ліги вдома прийме Десну. Початок поєдинку о 17:00 за київським часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дівчина Дениса Попова хизується пікантними світлинами з відпочинку

Як повідомляв портал "Знай.ua", нападаючий київського "Динамо" збірної Люксембургу Жерсон Родрігес став гравцем футбольного клубу "Анкарагюджю".

Також "Знай.ua" писав, що футбольний адвокат Юлія Богданова розповіла, чому "Динамо" не зможе до кінця сезону 2019/20 задіяти в матчах форварда Ібрагіма Каргбо.