Джорджина Родрігес, кохана нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, порушила карантинний режим, за що піддалася критиці уболівальників.

Як пише Corriere dello Sport, Джорджину у супроводі охорони побачили в магазині в центрі міста Фуншал на острові Мадейра, де на час карантину живе сім'я футболіста.

Белельщики Роналду розкритикували дівчину за те, що таким чином вона наражає на небезпеку здоров'я футболіста.

Як і скрізь, влада міста рекомендують дотримуватися карантин, і не виходити з дому без нагальної потреби.

Зараз Роналду знаходиться в самоизодяции на своїй віллі на Мадейрі.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, інформація про те, що нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду влаштує у своїх готелях безкоштовні лікарні для заражених на коронавірус, не підтвердилася, пише La Repubblica.

Повідомляється, що неправдиву інформацію в ЗМІ запустила президент благодійної організації "Essencia Humana" Паула Карвалью. А її, в свою чергу, дезінформувала інша людина.

Багато світових ЗМІ опублікували цю новину, а пізніше були змушені видалити, як, наприклад, видання Marca.

Як пише видання Mirror, Кріштіану Роналду знаходиться на карантині після того, як центральний захисник "Ювентуса" Даніеле Ругані здав позитивний тест на коронавірус.

Ругані оголосив, що заразився вірусом 11 березня, через 72 години після матчу "Ювентуса" з "Інтером". Вони разом перебували в роздягальні.

Роналду з командою у роздягальні, miralem_pjanic/Instagram
Роналду з командою у роздягальні, miralem_pjanic/Instagram

Гравці обох команд були змушені самоізолюватися, а Роналду повернувся на Мадейру. Футболіст залишиться там в очікуванні нових відомостей.

Як писав Знай.uа, в Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі.