Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) заговорив про реванш з росіянином Муратом Гассієвим (26-1, 19 КО), якого переміг у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).
За словами Усика, він не виключає можливості їх другого бою, якщо це буде вигідно їм обом.
"Мене часто запитують, що я можу сказати про Мурата Гассієва. Чудовий спортсмен і вихована людина. Подяка батькам за виховання такого чоловіка. Чі хотів би я провести ще один поєдинок? Якщо це буде мати сенс, то чому б і ні?
На даний момент я про це не думав. Не знаю, хочу чи не хочу. Навіть не можу відповісти вам на це питання. Якщо це буде вигідно нам обом, то можна провести бій", - передає слова Усика Хsport.ua.
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, зараз Олександр Усик продовжує підготовку до бою проти британця Дерека Чісори (32-9, 23 КО).

Бій Усик - Чісора заплановано на 23 травня на арені O2 в Лондоні.

Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine
Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine

Напередодні в Лондоні Усик в інтерв'ю американській журналістці програми "Behind the Gloves" прокоментував майбутній бій.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Я не бачив у Чісорі ніяких слабкостей, ніякої швидкості. Мені просто потрібен цей бій. Я буду боксувати, виконувати все те, що я роблю. Мене не цікавить, що він мені принесе і з якими намірами прийде. Головне, з якими намірами я прийду, а я приходжу з любов'ю...", - сказав Усик.

Як писав Знай.ua, Усик розповів, що буде ізольований від тренувального табору перед боєм проти Дерека Чісори.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.