Відомий спортивний психотерапевт Стів Поуп, який проводить заняття з багатьма футболістами Англійської Прем'єр-ліги (АПЛ), зізнався журналістам, що гравці в дні карантину не знають, чим зайняти себе і постійно хочуть вийти з ним на контакт.

Про це стало відомо завдяки коментарям Стіва для видання The Sun.

Стів Поуп, фото: The Sun
Стів Поуп, фото: The Sun

За словами спортивного психолога, зіркам футболу потрібно грати перед натовпами глядачів. Їм потрібен режим, під час якого вони постійно тренуються і готуються до ігор. В цілому, це перетворюється для них на обсессію, таку собі нав'язливу ідею, вони роблять одне і те ж шодня, і без тренувань вже не можуть жити звичайним життям.

Стів говорить, що з того часу, як влада закрила гравців на карантин, його телефон не припиняє дзвонити; "Футболісти не знають, куди подіти себе, чим себе зайняти. У гравців АПЛ дуже багато грошей, і, на перший погляд, їм не потрібно ні про що турбуватися. Але їм відчайдушно не вистачає матчів при повному стадіоні глядачів, де вони відчувають себе знаменитими. І тому вони вдаються до інших речей, часто поганих або руйнівних".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Карантин у найбільших футбольних лігах, скріншот: The Sun
Карантин у найбільших футбольних лігах, скріншот: The Sun

Був і такий дуже тривожний випадок з одним із футболістів: "У мене повний крах, я переспав з сестрою моєї дружини". Багато футболістів ліниві з психологічної точки зору. Їм кажуть, коли тренуватися, що їсти, куди ходити, як грати. Ті, з ким я вже поговорив, страждають від стресу та занепокоєння, рухаються до депресії. Деякі спустошені, тому що не знають не тільки дату наступного матчу, але і те, коли вони повернуться до тренувань зі своїми партнерами по команді", – зазначив Стів для The Sun.

До речі, Стів Поуп працював і працює з футболістами з "Манчестер Юнайтед", "Бернлі", "Блекпулу", "Рейнджерс", "Престону", "Флітвуд Таун" і "Данді". Також нагадаємо, що матчі АПЛ було призупинено до 3 квітня через пандемію коронавірусу в світі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Греція урочисто передала Японії Олімпійський вогонь, фото.

Як повідомляв Знай.uа Тайсон зізнався, як ставиться до смерті.

Знай.uа писав, кохана Роналду зворушливо зізналася йому у коханні - найважливіший і найкращий з чоловіків.