Легендарний український суперважковаговик Володимир Кличко, ексчемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і дворазовий чемпіон світу, чемпіон Олімпійських ігор-1996, розповів про свій шлях у спорті, нові виклики та платформу Mixsport.pro, яка має допомогти українцям.

"Спорт завжди був і залишається невід'ємною частиною мого життя. В юності я пробував кілька видів спорту. А боксом займатися почав тільки тому, що біля мого будинку з'явився зал для боксу, куди ходили мої ровесники. Звичайно, це було давно - ще наприкінці 80-х. Але так обирають спорт, ймовірно, майже всі: ви починаєте займатися спортом, бо чули про тренажерний зал або це поруч з вашим будинком. Але що робити, коли ви переїжджаєте в нове місто або хочете спочатку спробувати новий для себе вид спорту? Як легко і швидко знайти необхідну інформацію?

Mixsport.pro - це перша цифрова платформа в Україні, де можна знайти інформацію практично про кожен спортзал, кожен вид спорту та тренерів. Мixsport.pro дуже простий у використанні: завдяки геолокації можна знайти тренажерний зал або певний вид спорту в будь-якому районі, місті. Я впевнений, що ми створили платформу, що може допомогти багатьма способами: з одного боку, вона спонукає людей почати займатися спортом, що допомагає українському суспільству мати здоровіших людей, а з іншого боку - Україна робить ще один крок у процесі оцифрування інформації. Люблю виклики, які об‘єднують всіх людей.

Ви шукаєте нову студію, новий вид спорту, нового тренера чи експерта? Ви хочете вдосконалити і урізноманітнити свої заняття спортом? Заходьте на mixsport.pro. Користуйтеся, поширюйте, розширюйте свої спортивні горизонти", - передає слова Володимира Кличка klitschko-brothers.com.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, 25 березня Володимиру Кличку виповнилося 44 роки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами Володимира, за минулий рік він став мудрішим.

"Дякую всім за привітання і побажання. Я відчуваю себе молодим і за рік став мудрішим. Вік - це те, наскільки ти себе відчуваєш", - передає слова Володимира klitschko-brothers.com.

"Вічний" чемпіон світу за версією WBC, мер Києва Віталій Кличко зворушливо привітав свого брата з днем народження.

Брати Володимир та Віталій Клички, facebook.com
Брати Володимир та Віталій Клички, facebook.com

Як повідомляв портал Знай.ua, братів Кличків визнали найкращими супертяжами 21-го століття.