Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) вважає ексабсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО) одним з найкращих боксерів цього покоління.

Про це він заявив, коментуючи майбутній бій Усика проти Дерека Чісори.

Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine
Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine

"Чісора зразка двох боїв з Дилліаном Уайтом створить Усику проблеми. Я дивився поєдинок проти Дерека Прайса і думав: "Чому Девід не контролює Чісору?". Потім я спарингував з Дереком. Ви знаєте, цей хлопець сильний. З ним краще не жартувати. Я віддаю Ділліану належне за те, що двічі впорався з Чісорою. Потрібно постаратися, щоб контролювати Дерека протягом 11-12 раундів.

Чи може крузер Усик стримати Чісору? Так, завдяки ніг та рухів. Я був досить великим, щоб зробити це з Енді Руїсом. Я змусив його відчути мою міць. Руїс знав, що якщо нерозважливо піде вперед, то я зможу його зловити. Але буває так, що ти б'єшся з суперником, сила якого тебе не хвилює. Можливо, міць Усика не буде турбувати Чісору. Тоді в Олександра можуть виникнути проблеми. Але, знову ж таки, Усик - один з найкращих боксерів цього покоління, яких тільки бачив світ", - передає слова Джошуа Sky Sports.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Усик продовжує підготовку до бою з Дереком Чісорою, який заплановано на 23 травня.

Бій Усик - Чісора, швидше за все, перенесуть.

За словами Хірна, шанси провести боксерські бої в травні і навіть в червні вкрай обмежені.

"Думаю, що бій Усика з Чісорою доведеться перенести. Також буде перенесений поєдинок Олександра Повєткіна і Ділліана Уайта. Ми зробимо офіційні оголошення про долю обох боїв на тижні. наразі шанси провести боксерські бої в травні і навіть в червні вкрай обмежені.

Справа навіть не в карантині. Потрібно час, щоб люди відчули впевненість і захотіли знову вийти на вулицю. Публіка буде нудьгувати по спорту. Але відразу нічого не буде, людям потрібно довіру", - передає слова Хірна Boxingnews24.

Нагадаємо, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.

Як писав Знай.ua, Усик розповів, що буде ізольований від тренувального табору перед боєм проти Дерека Чісори.

Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images
Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images

Напередодні в Лондоні відбулася перша спільна прес-конференція боксерів, де вони провели традиційну битву поглядів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.