Американський боксер Тревіс Кауффман заразився коронавірусом COVID-19, пише isport.ua.

За словами боксера, він зараз вдома в самоізоляції.

"У мене новини. Об 11 годині мене розбудив телефонний дзвінок. Дзвонили з Департаменту охорони здоров'я штату Пенсільванія, і сказали: "Вам повідомили у госпіталі, що ваш тест на коронавірус показав позитивний результат?"

Загалом, відчуваю себе нормально. Але відчуваю перепади. Сьогодні самопочуття трохи гірше, ніж було вчора. Почалося все з того, що у мене дерло горло. На наступний день, в суботу я відчував, як ніби мене збила вантажівка. У мене боліло тіло і піднялася температура. Саме тоді я сказав, що повинен пройти перевірку.

Я сказав лікарю, що у мене сильна лихоманка. Вони перевірили мене на наявність грипу та на коронавірус. Я залишив лікарню, бо думав, що захворів на грип. Лікарі сказали мені сидіти вдома в ізоляції. Що тест може тривати до 10 днів. Сьогодні вранці, через чотири дні, я отримав результати", - розповів Кауффман.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Всесвітня боксерська організація (WBO) скасувала всі боксерські поєдинки до червня 2020 року через пандемію коронавірусу в світі.

Як писав Знай.uа, експретендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі, американець Деррік Джефферсон, заразився коронавірусом COVID-19, повідомляє Boxing Scene.

Деррік Джефферсон в бою проти Володимира Кличка, Getty Images
Деррік Джефферсон в бою проти Володимира Кличка, Getty Images

За інформацією джерела, 52-річного Джефферсона госпіталізували в одну з лікарень штату Мічиган. Зараз він перебуває в штучній комі, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Родичі Джефферсона повідомляють, що його стан поступово поліпшується.

У 2001 році Деррік Джефферсон провів титульний бій проти чемпіона світу за версією WBO Володимира Кличка. Американець поступився українцеві технічним нокаутом у другому раунді.

Як раніше повідомляв Знай.ua, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.