Легендарний американський боксер Майк Тайсон висловив своє захоплення українським чемпіоном в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василем Ломаченко і сказав, що очікує його бою з американцем Джервонтою Девісом.

Джерело: портал Boxing News 24.

"Мене вражає Василь Ломаченко. Цей хлопець з України, знаєте його? Чули про нього? Він мені подобається. А ще мені подобається Джервонта Девіс. Ці двоє мають боксувати разом", - заявив Тайсон.

Майк Тайсон, Getty Images
Майк Тайсон, Getty Images

Однак експерти зазначають, що такий бій може ніколи й не статися - Девіс демонструє набір ваги, який не дасть йому виступати в одній категорії з Ломаченком. Своєю чергою, 32-літній українець мало зацікавлений у протистоянні суперникам вищої вагової категорії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто зазначити, що наступне протистояння Ломаченка перенесли через пандемію коронавірусу. Українець мав провести об'єднавчий бій проти чемпіона світу за версією IBF Теофімо Лопеса. Поєдинок був призначений на 30 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше було названо наступного суперника Ломаченка після Лопеса.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ломаченко показав, як готується до бою з Лопесом.

Також "Знай.ua" писав, що тренер Лопеса назвав його головну перевагу над Ломаченком - немає шансів.