В рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи з ФІФА 2020 захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко переміг півзахисника "Шальке" Міхаеля Грегорича з рахунком 2:1. Відео матчу можна подивитись на YouTube.

Отже, перший тайм завершився з рахунком 0:0. У другому таймі українець відзначився з самого початку, але потім хавбек з "Шальке" зрівняв рахунок. В екстра-таймі Зінченко зміг знову вийти вперед і вже не випустив перемогу з рук.

Варто уточнити, що в минулому раунді ФІФА форфард МанСіті розгромив росіянина Данило Кругового.

Організатором змагань виступив Instagram-аккаунт 433. У них беруть участь 32 гравці з різних країн Європи, які в цілому становлять 32 збірні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий турецький воротар Рюшту Речбер зараз знаходиться в критичному стані через коронавірусну інфекцію. Самопочуття ексворотаря "Барселони" різко погіршилося, з цієї причини він був госпіталізований кілька днів тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі з'явився на обкладинці французького спортивного видання L’Equipe в образі Че Гевари.

Також портал Знай.uа писав, що всіх гравців київського "Динамо" терміново відправили на карантин через коронавірус.