Коронавірусна інфекція значно вплинула на заробітки зірок. Постраждали абсолютно все – музиканти, актори, і звичайно ж спортсмени, в тому числі і футболісти. Зараз в Європі припинені всі чемпіонати (крім Вищої ліги Білорусі). Клуби змушені урізати зарплату. Тим не менш, навіть криза не завадить фінансовому рекорду, який відбудеться до кінця цього року.

Кріштіану Роналду - скріншот з відео

Незважаючи на коронавірус, що бушує в Італії, Кріштіану Роналду зможе стати доларовим мільярдером в 2020 році. Він буде третім в світі спортсменом, який досяг таких статків, а також першим у світі футболістом. Раніше такі статки змогли зібрати лише легенда боксу Флойд Мейвезер-молодший, і найбільший гольфіст Тайгер Вудс. Досягнення не завадить навіть той факт, що "Ювентус", за який зараз виступає Роналду, урізав футболістам зарплати на 50%.

Тим не менш, незважаючи на статус найбагатшого футболіста Кріштіану зовсім не проявив ініціативи для допомоги постраждалим від коронавіруса. Він відмовився надати свої готелі для розміщення в них хворих, і вважав за краще покинути Європу, переїхавши на свій острів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, може покинути туринську команду після карантину. Виявилося, що "Ювентус" не зможе платити Роналду зарплату в розмірі близько 30 мільйонів євро на рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, всі гравці і тренерський штаб першої команди футбольного клубу "Ювентус" не отримають заробітну плату в період з березня по червень.

Також портал Знай.uа писав, що Джорджина Родрігес, кохана нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, зворушливо зізналася йому в любові.