Нападник футбольного клубу "Мілан" Златан Ібрагімович відповів на виклик, який кинув гравець збірної Франції та команди "Манчестер Юнайтед" Поль Погба. У короткому відео Ібрагімович показав свою майстерність у володінні м'ячем.

Відповідний запис вийшов у розділі сторіз на сторінці Ібрагімовича в соціальній мережі Instagram.

"Непогано для такого високого гравця. Давай я тобі покажу ось таке. Можливо, тебе вразить", – сказав 38-річний зірка "Мілану".

Златан Ібрагімовіч, фото Instagram
Златан Ібрагімовіч, фото Instagram

Цікаво, що на відео Ібрагімович демонструє не лише чудові навички футболіста, але й заграє з баскетбольною темою - він одягнений у футболку клубу "Лейкерс", а деякі фінти з м'ячем нагадують трюки баскетболістів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поль Погба кинув виклик провідним світовим футболістам світу, у тому числі Мохаммеду Салаху з "Ліверпуля", Рахіму Стерлінгу з "Манчестестер Сіті" та Ліонелю Мессі з "Барселони".

Цікаво, що Погба продемонстрував дивовижні навички не у футболі, а у своїй здатності поставити жерстяну банку Pepsi на склянку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ібрагімовича офіційно представили у "Мілані": під яким номером гратиме футболіст.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ібрагімович зізнався, що пішов з Барселони через Гвардіолу.

Також "Знай.ua" писав, що Златан Ібрагімович залишився без футболу і вчиться новим професіям.