Легендарний український суперважковаговик Володимир Кличко, ексчемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і дворазовий чемпіон світу, чемпіон Олімпійських ігор-1996, зіграв безліч шедевральних боїв і часто був прикладом для інших боксерів.

Через рік після першої поразки в кар'єрі від Девіда Туа Рахман в Нью-Джерсі зустрівся з Маскаєвим, який також мав за плечима невдалий бій з Туа.

Віталій та Володимир Клички, klitschko-brothers.com
Віталій і Володимир Клички, klitschko-brothers.com

Рахман вів бій і впевнено лідирував за суддівськими записками, але в 8-му раунді американець пропустив правий крос в щелепу і вивалився за межі рингу! Серед глядачів миттєво зав'язалася бійка, погасити яку поліція змогла через кілька хвилин. А Рахман ще довго не міг прийти в себе – і після пропущеного удару, і після падіння на коментаторські позиції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дивно, але Рахман після такої важкої поразки вже через два роки відправить в нокаут самого Леннокса Льюїса. Правда, Хасім в статусі чемпіона світу пробув лише кілька місяців – у реванші Льюїс наглухо зрубав кривдника в 4-му раунді.

Брати Володимир та Віталій Клички, facebook.com
Брати Володимир та Віталій Клички, facebook.com

З Володимиром Кличком Хасім Рахман побився в грудні 2008 року, програвши технічним нокаутом в 7-му раунді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав братів Кличків визнали найкращими супертяжами 21-го століття.