Відомі українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко прийняли рішення привітати православних зі святом Великодня. Однак вони зробили це разом з російськими зірками, яким заборонено в'їзд до України.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Василя Ломаченка в мережі Instagram.

Василь Ломаченко, фото YouTube
Василь Ломаченко, фото YouTube

Так, з відео стає зрозуміло, що Ломаченко та Усик взяли участь у вітальному ролику разом з російськими акторами Андрієм Мерзликіним Оленою Горенко, співаком Василем Вакуленком, більш відомим як Баста, білоруським актором Андрієм Свиридовим, автором віршів Георгієм, а також російським ієреєм Андрієм Долгополовим і митрополитом УПЦ Московського патріархату Лукою. Свої рядки віршів і привітання учасники ролика знімали окремо.

"Христос Воскрес!", - підписав відео Ломаченко.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) повернувся в Україну і продовжує тренування в рідному Білгороді - Дністровському. На сторінці Ломаченка в Instagram опубліковано відео одного з його тренувань з цікавим челленджем по віджиманням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик готується до бою на НСК "Олімпійський", керівник стадіону розкрив плани боксера.

Як повідомляв Знай.uа відомий боксер нокаутував сам себе на тренуванні, епічне відео.

Знай.uа писав, молодість проти досвіду, гарячі емоції і холодна техніка — кращі боксерські поєдинки, які стали легендарними.