Знаменитий іспанський футболіст, півзахисник французького клубу "Монако" Сеск Фабрегас заявив, що не менш відомий аргентинський нападник Ліонель Месі завершить кар'єру саме в Барселоні.

Про це повідомляє іноземне видання Goal.

Відтак, за словами футболіста, він спілкується часто з Мессі, а тому знає напевне, що останній завершить свою зіркову кар'єру саме в Барселоні.

"Я говорю з Мессі досить часто, і його ідея завжди полягала в тому, щоб завершити його кар'єру в Барселоні. В клубі може статися багато, але я повністю впевнений, що його кар'єра закінчиться там", - сказав він.

Сеск Фабрегас

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також іспанець додав, що майбутнє футболу вже точно не за Кріштіану Роналду та Мессі, бо їм на заміну прийдуть нові, молоді футболісти.

"Майбутнє футболу? Кріштіану 35 років, а Лео ось-ось виповниться 33, вони старіють. Я б підписав Мбаппе за його молодість, талант, відданість і менталітет", - відзначив Фабрега

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, може покинути туринську команду після карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua, криза вдарила по футболістах, скільки тепер коштує Мессі, Неймар, Салах та інші зірки

Також Знай.ua писав, Роналду і Мессі в Білорусі? Зірковим красеням зробили пропозицію - "Жодної Барси та Юве"