Златан Ібрагімович - ексцентричний футболіст, який за словами в кишеню не лізе. Нещодавно його колишній колега по Лос-Анджелес Гелаксі, Жоа Педру, поділився історією про те, як Ібрагімович обіцяв налупити кожного, хто відкриє до нього рот.

Про це повідомляє видання Record.

Це була гра в Х'юстоні, і тоді команда Ібрагімовича програла команді Динамо 2:3, що надзвичайно розізлила зірку футболу. Він ходив і говорив: “Слухайте, якщо ви тут заради пляжів ЛА або прогулянок по Голлівуду, так скажіть мені про одразу. Мені це все не цікаво, у мене на рахунку 300 мільйонів і власний острів, мені це взагалі не потрібно. І так, я вб'ю першого, хто відкриє рот свій рот, щоб заговорити зі мною”.

Златан Ібрагімовіч, фото Instagram
Златан Ібрагімовіч, фото Instagram

Невдовзі після цієї історії футболіст перейшов до "Мілана", де, імовірно, продовжує не стримувати себе і кричати на своїх колег.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нападник футбольного клубу "Мілан" Златан Ібрагімович намагається не заскучати на карантині. Нещодавно він відповів на виклик, який кинув гравець збірної Франції та команди "Манчестер Юнайтед" Поль Погба. У короткому відео Ібрагімович показав свою майстерність у володінні м'ячем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ібрагімовича офіційно представили у "Мілані": під яким номером гратиме футболіст.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ібрагімович зізнався, що пішов з Барселони через Гвардіолу.

Також "Знай.ua" писав, що Златан Ібрагімович залишився без футболу і вчиться новим професіям.