Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (17-0 13 КО) розповів, як планує розвиватися в суперважкому дивізіоні. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Przeglad Sportowy.

"Я не люблю обговорювати майбутнє. Треба йти крок за кроком, спокійно наближаючись до мети. Чи вдасться мені стати чемпіоном світу в суперважкій вазі? Я вірю в свої сили, але самовпевненість - це теж не дуже добре. Однак я хочу стати не просто чемпіоном, а абсолютним чемпіоном у хэвивейте", - зазначив український боксер.

Олександр Усик, фото Instagram
Олександр Усик, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк заявив, що боксер має намір влаштувати бій з чемпіоном WBO, WBA і IBF Ентоні Джошуа, а потім піти проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Усик розповів про татуювання на своєму тілі і зізнався, що шкодує про деяких з них. Він навіть наважився на виведення найнеякіснішої татуювання.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Усик висловив своє невдоволення через закриття церков на Великдень, прирівнявши це з поверненням до Радянського Союзу.