Колишній захисник збірної Бразилії і англійського "Манчестер Юнайтед" Рафаель Перейра да Сілва звернувся до форварда "ПСЖ" Неймара. Рафаель порадив Неймару почати сприймати критику на свою адресу, щоб це позитивно відбилося на успіху головної команди країни в найближчі кілька років.

Про це стало відомо завдяки повідомленням іспанських ЗМІ.

Рафаель Перейра да Сілва, фото: "ГОЛ"
Рафаель Перейра да Сілва, фото: "ГОЛ"

Відомо, що Рафаель грав разом з Неймаром за "Селесао" на Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні, він і його брат-близнюк Фабіо подавали великі надії при сері Алексі Фергюсоні.

"Неймар точно потрібен Бразилії, але йому потрібно поліпшити багато за межами поля, адже це важливо для футболіста. Тоді у нас будуть великі шанси на успіх. Лідер він? Я так не думаю. Він кращий футболіст світу тільки в тому випадку, якщо максимально сконцентрований. Футбол повинен займати перше місце в житті гравця, але Неймара оточує так багато різних речей. Йому важко слухати вказівки. Я кажу правду, але іноді люди не хочуть її слухати. Вони хочуть, щоб ви говорили: "Ти чарівний". У житті так не буває. Він точно не найпростіший хлопець. Я думаю, що йому потрібно більше слухати. Якщо він зробить це, то Бразилію буде важко зупинити", - заявив Рафаель Перейра.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду — відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків.

Як повідомляв Знай.uа хто не грає, грошей не отримує — футболістам "Динамо" можуть урізати зарплату через карантин.

Знай.uа писав, футболіста "Баварії" оштрафували через автомобіль McLaren.