Дворазовий володар "Золотого м'яча" Роналдо знайшов собі заняття по дому під час карантину за допомогою жеребкування. Відео під девізом "Залишайтеся вдома" опублікував Instagram-канал footballsantander.

Легендарний бразильський екс-нападник Роналдо зняв смішний ролик на кухні свого будинку. 43-річний Роналдо провів жеребкування під гімн Ліги чемпіонів в елегантному костюмі.

Замість кульок в домашніх умовах використовував мандарини та яблука.

У ході жеребкування Роналду спершу витягнув мандарин з написом "тато", а з іншої "кошика" - яблуко з написом "посуд". Після цього екс-футболіст одягнув рукавички і взявся за миття посуду. "Один з найбільш непростих жеребів в житті Роналдо", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що колишній захисник збірної Бразилії і англійського "Манчестер Юнайтед" Рафаель Перейра да Сілва звернувся до форварда "ПСЖ" Неймару. Рафаель порадив Неймару почати сприймати критику в свою адресу, щоб це позитивно відбилося на успіх головної команди країни в найближчі кілька років.

Колишній захисник збірної Бразилії і англійського "Манчестер Юнайтед" Рафаель Перейра да Сілва звернувся до форварда "ПСЖ" Неймару. Рафаель порадив Неймару почати сприймати критику в свою адресу, щоб це позитивно відбилося на успіх головної команди країни в найближчі кілька років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарний Зідан показав, як не перетворитися на "ледачого тюленя" будинку.

Як повідомляв Знай. ua, Неймар отримав вагон претензій з-за егоїзму від легенди "Манчестера".

Також Знай. ua писав, що зірка збірної Аргентини повісив бутси на цвях.