Батьки-спортсмени суворі: самодисципліна, багато тренувань і жорсткий контроль. Підростати поруч із таким чоловіком, який до того ж часу не вдома, бо десь на змаганнях-тренуваннях чи зборах - складно, проте в українському спорті є чоловіки, які поєднують свою зайнятість, свою спартанську закалку з приділенням великої кількості уваги своїм дітям.

Євген Коноплянка

Легендарний лівий півзахисник українського футболу не дуже активно розповідає про свої будні, проте в соціальній мережі Інстаграм інколи можна побачити фотографії зірки із дітьми, або ж самих дітей. Коноплянка виховує маленького хлопчика і дівчинку, з якими малює, дивиться мультики та подорожує.

Василь Ломаченко

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Хоча Василь Ломаченко досі не може визначитись зі своєю персональною і громадянською позицією щодо подій останніх шести років в Україні, боксер-чемпіон завжди пам'ятає про своїх двох дітей, хлопчика і дівчинку. Вони проводять багато часу разом.

Андрій Шевченко

Бомбардир Шевченко не лише легенда українського футболу, але й батько чотирьох чудових синів. Усі вони були народжені в шлюбі з американською моделлю польського походження. Якщо дивитись на Інстаграм-сторінки як Андрія, так і його дружини, не важко відзначити, що практично на всіх світлинах можна побачити дітей. Андрій регулярно вітає когось із синів із днем народження і ділиться світлинами багаторічної давнини, де дитині рік, а Андрій ну зовсім молодий футболіст. Спорт, зарядка, море, спільні обіди, обійми - це все можна знайти на фотографіях бомбардира з його дітьми.

Денис Берінчик

Денис Берінчик з донькою, фото Instagram
Денис Берінчик з донькою, фото Instagram

Уся країна була вражена від історії Дениса Берінчика, яку він розповів на одному з ефірів телешоу “Танці з зірками”. Чемпіон зізнався, що у нього з дружиною був син, який прожив лише два тижні, а потім помер. Не існує сил, які би змогли зарадити горю молодих батьків. На щастя, пара наважилась знову стати батьками, і тепер виховують чудову маленьку дівчинку Мадіну. Серед фотографій тренувань та спортивних зірок на Інстаграм-сторінці Берінчика можна регулярно знайти фотографії маленької донечки.

Олександр Усик

Найодіозніший спортсмен України Олександр Усик встигає не лише давати дивні коментарі, які провокують жваві обговорення, але й виховувати двох дітей. Так, на останньому відео, яким поділився боксер він навчає свою старшу доньку правильно боксувати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Голкіпер "Динамо" Бойко показав "диньки" власної дружини, спекотне фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ексгравець Шахтаря попав у "топ" напарників Мессі, але його це точно не порадує

Також Знай.ua писав, що Зірка Динамо Алієв зізнався про секс утрьох перед дітьми - "Ти, бл*ть, чого рота розкрила"