Як відомо, бразильський футболіст, офіційний представник клубу "Барселона" Роналдіньо потрапив під арешт разом з братом під час перетину кордону з Парагваєм. Правоохоронці затримали їх через те, що паспорти були підробленими.

Так, вперше після свого арешту Роналдіньо прокоментував в інтерв'ю ABC Color непросту ситуацію та розповів подробиці про співпрацю зі слідством.

Рональдіньо, фото: gettyimages
Рональдіньо, фото: gettyimages

"Ми були дуже здивовані, дізнавшись, що наші документи фальшиві. З того моменту ми співпрацювали з правосуддям, щоб розібратися, в чому справа. До сьогоднішнього дня всі ми пояснюємо і допомагаємо слідству, щоб все було справедливо.

Новина про те, що ми опинимося в тюрмі була ударом. Я ніколи не думав, що переживу подібну ситуацію. Я все життя прагнув досягати найвищого рівня і радувати людей своєю футболом.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ми сподіваємося, що правосуддя підтвердить всі наші слова і ми вийдемо з цієї ситуації як можна швидше", - заявив бразилець.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналдіньо був випущений з парагвайської в'язниці під домашній арешт. За час свого перебування у місці позбавлення волі спортсмен встиг подружитися з іншими ув'язненими.

Як повідомляв портал Знай.uа, легенда "Барселони" Роналдіньо наплював на копів і влаштував бенкет на весь СІЗО, епічний кадр.

Також портал Знай.uа писав, що заарештований Роналдіньо позбувся статусу легенди, навіть з Fifa 20 виганяють.