Зірка українського футболу, півзахисник збірної Євгенією Коноплянка прокоментував перемогу над командою Румунії, яку йому вдалося вибороти у кіберспортивному матчі FIFA 20.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

"Мій суперник, Разван Марін, не дарма тренувався. Він полоскотав мені нерви, але вся справа в тактиці. Я наситив середину поля, щоб була коротка відстань між гравцями і простіше було розігрувати комбінації. Не хотілося б засмучувати Марина, але другу гру (3:6) я програв, щоб зберегти інтригу. Адже нецікаво було б дві вигравати і закінчувати. Тому я дав інтригу, а потім вже грав в повну силу", - заявив Коноплянка в інтерв'ю Youtube-каналу УАФ.

Варто нагадати нашим читачам, що у вівторок, 28 квітня, збірна України провела матч з командою Румунії у футбольному симуляторі FIFA 20. Україну представляв півзахисник Шахтар Євген Коноплянка, а його суперником був Разван Марін з Аяксу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Матч відбувся в рамках UltimateTeam по системі bo-3. Футболіст донецького "Шахтаря" і збірної України переміг гравця "Аяксу" в трьох матчах - 3: 0, 3: 6 і 4: 2. Трансляцію поєдинків вела Українська асоціація футболу в YouTube, а до команди кожного гравця входили легенди світового футболу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Коноплянка vs Марін: Україна впевнено перемогла Румунію в шоу - матчі FIFA 20.

Як повідомляв Знай.uа ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".

Знай.uа писав, новий челлендж захопив українських футболістів, Коноплянка зробив це 1000 разів - відео.