Відомий американський боксер, шоумен і актор Майк Тайсон відверто поділився історією, яку він вважає найжахливішою в своєму житті.

Про це заяві стало відомо завдяки повідомленню одного з американських видань.

Майк Тайсон, фото Instagram
Майк Тайсон, фото Instagram

"Я лежав на ліжку в готелі. Намагаюся ніколи не залишатися один, навіть якщо це буде повія або собака. Це були дійсно темні часи. Я лежу в номері, зі мною сім жінок, трохи морфін, кокаїн, таблетки для потенції, марихуана, Hennessy. Це була найнижча точка в моєму житті, тому що на мене напала параноя. Я подумав, що ці жінки намагаються пограбувати мене, тому почав бити їх. Все було як у темряві, але у мого вчинку була мета. Я більше не хотів віддавати їм ані частинки моєї душі. Це був диявол, і він переміг. Я вигнав їх усіх. Лежав, не закриваючи очей, весь в поту. Дуже радий, що вижив. Це було в 2009-му році, і з того часу я не вживаю кокаїн", - розповів Майк Тайсон.

Варто нагадати нашим читачам, що Майк Тайсон шкодує, що два десятки років тому завів двох тигрів. Це сказав сам боксер в розмові в Instagram Live з репером Фет Джо. Важкоатлет каже, що це було дитячою дурістю думати, що доцільно тримати тигрів в якості домашніх тварин і вважати, що їх можна "приручити".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перебуваю в найкращій формі за все життя, - 53-річний Майк Тайсон показав приклад молоді.

Як повідомляв Знай.uа вона передбачила свою смерть: померла 25-річна зірка.

Знай.uа писав, Тайсон попрощався з "котиками" після того, як його тигриця відкусила людині руку.