Легендарний боксер у суперважкій вазі Майк Тайсон повідомив, що знаходиться в дуже хорошому фізичному стані. Також 53-річний спортсмен зізнався, що почуває себе настільки чудово, ніби для нього не існує меж, пише Daily Mail.

"Я перебуваю в найкращій формі, яку я мав протягом усього життя. У мене немає ніяких скарг. Це найкращий час у моєму житті. Як людина, я відчуваю, що для мене немає меж. Все повинно бути добре. Я перебуваю в прекрасних кондиціях - кращих за всі часи. Я тренуюся щодня", - зізнався Тайсон.

53-річний Тайсон, який завершив свою кар'єру ще в 2005 році після поразки Кевіну Макбрайду зізнався, що думає про нові татуювання на своєму тілі.

"днями думав про те, щоб зробити ще одне татуювання. Я перебуваю в дуже хорошому фізичному стані. Я думав про те, щоб розписати все своє тіло", – сказав 53-річний екс-чемпіон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тайсон зізнався, як ставиться до смерті.

Як повідомляв Знай. ua, Тайсон попрощався з "котиками" після того, як його тигриця відкусила людині руку.

Також Знай. ua писав, що Майк Тайсон став фанатом Ломаченко та очікує зоряного поєдинку.