Іспанські соціальні мережі та таблоїди не перестають обговорювати пікантний скандал, який вразив громадськість. Під час прямого ефіру іспанського репортера Альфонсо Мерлоса з його оселі у кадр зайшла оголена жінка, яка точно не є його дружиною. Нею виявилася колишня журналістка спортивної газети Marca і телеведуча Алексія Рівас, про стосунки Мерлоса з якою вже ходили чутки.

Про це повідомляють іспанське видання La Vanguardia.

Альфонсо Мерлос і його дружина Марта живуть окремо. Припускається, що причиною розриву як раз і став любовний трикутник, однією з вершин якого і є Алексія Рівас. До речі, преса також не залишила поза увагою цю сумну подію у житті колишнього подружжя ще задовго до скандалу з відео.

Мерлос в Іспанії відомий як ведучий інформаційно-розважального шоу El programa de Ana Rosa.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Алексія Рівас початково здобула відомість як спортивна журналістка, але останнім часом вона працює телеведучою.

Імовірно, іспанська громадськість, яка тяжко переживає пандемію коронавірусу, просто не змогла пройти повз скандальний випадок, який зміг статися лише завдяки самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карантин не залишив вибору - український гравець "Реалу" засвоює гру з м'ячем у маленькій кімнаті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Забиває вже 15 років - світ згадує перший гол легендарного Мессі у "дорослому" футболі.

Також Знай.ua писав, Топ-7 футболістів, які втратили кар'єру через алкоголь, наркотики та кримінал.