Колишній захисник німецького "Шальке" Янніка Камба, який ще в юні роки показував гру на рівні Мануеля Нойєра, потрапив у дуже жахливу ситуацію. Кілька років тому Камба подавав надії на хорошу футбольну кар'єру, граючи правого захисника в молодіжних командах Шальке. Взимку 2016 року Німеччину шокувала новина, що Яннік загинув в автокатастрофі на батьківщині в ДР Конго. Як виявилося, це брехня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з німецьких видань.

Командне фото з Камбою, фото: football24
Командне фото з Камбою, фото: football24

Колишня дружина інсценувала смерть Камба, щоб отримати в Німеччині страховку на шестизначну суму. Сам же Яннік живий. У 2018 році він повідомив у посольство Німеччини в Кіншасі про шахрайство.

"Він заявив, що в січні 2016-го під час подорожі до ДР Конго компаньйони вночі покинули його напризволяще без грошей, документів і телефону", – розповідає прокурор Ессена Анетт Мільк, яка тепер розслідує справу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За інформацією журналістів, Камба подав заявку на повернення до Німеччини ще навесні 2018-го. Після старту розслідування він отримав дозвіл оселитися в Гельзенкірхені і вже знайшов роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, футболіст львівських "Карпат" потрапив у скандал на День народження бабусі - "Ленін з квітами".

Як повідомляв Знай.uа румунська футбольна зірка зробила несподіване зізнання - "Я наполовину українець".

Знай.uа писав, чемпіона світу потягнуло на екзотику - вчасно "запав" на красуню.