Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Поль Погба приєднався до клубу в 2016-му році і став найдорожчим футболістом клубу.

Погба купив розкішний особняк за 3,5 мільйона фунтів, який раніше належав Хав'єру "Чічаріто" Ернандеса. Мексиканський форвард навіть зробив йому знижку в 600 тисяч.

В його особняку 5 спалень, басейн та кімната з більярдним столом. Крім того, в ньому розташована сауна і великий басейн. Особняк знаходиться в 20 хвилинах їзди від бази МЮ.

Раніше повідомлялося, що в розпал китайського коронавіруса форвард "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду закликав уболівальників і всіх людей до турботи про своє здоров'я і виконання рекомендацій медиків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так, футболіст висловив своє хвилювання щодо коронавіруса і звернувся до всіх людей не як знаменитість, а як звичайна людина, якій небайдужа прикра ситуація у світі.

"Світ переживає важкий час, який вимагає від усіх нас турботи і уваги. Сьогодні я звертаюся до вас не як футболіст, а як син, батько і просто людина, якого хвилюють події, що стосувалися весь світ", - написав португалець на сторінці в соціальній мережі Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ібрагімович відповів на виклик Погбі незважаючи на карантин.

Як повідомляв Знай. ua, Роналду показав, як потрібно розважати дітей на карантині.

Також Знай. ua писав, що Андрій Шевченко здивував незвичайною акробатикою з сином.