Відомий український боксер Василій Ломаченко на тлі гучного скандалу щодо зйомок в російському фільмі, оприлюднив унікальне фото з цитатою одного з найбільш шанованих грецьких старців і духовних лідерів грецького народу, а точніше Паїсія Святогореця.

Відповідну світлину він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що нещодавно українські спортсмени Ломаченко та Олександр Усик потрапили в базу "миротворця". Так, сайт позиціонує себе як центр досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Олександр Усик і Василь Ломаченко, фото: unian
Олександр Усик і Василь Ломаченко, фото: unian

Зокрема, боксери з'явилися на сайті після зйомок в документальному фільмі про віру і дружбу з російськими спортсменами "Здрастуй, брат! Христос воскрес".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Если христиане не станут исповедниками, не противостанут злу, то обнаглеют еще больше. Если же христиане противостанут, то те еще подумаю. Но и теперешние христиане не бойцы. Первые христиане были крепкие орешки: они изменили весь мир", - написав Ломаченко, таким чином,ймовірно, відреагувавши на гучний скандал навколо нього.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик і Ломаченко знялися в російському фільмі, де назвали українців і росіян "одним народом"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко після скандалу з Усиком та Росією "покаявся"

Також Знай.ua писав, Усик зняв дивне коротке відео