32-річний футболіст клубу четвертого турецького дивізіону "Бурса Йилдирим Спор" Джевхер Токташ прийшов у поліцію з зізнанням у вбивстві свого 5-річного сина, хворого на коронавірусну інфекцію COVID-19. Примітно, що мотивом стало не бажання полегшити страждання дитини, а нелюбов до неї.

Про це повідомляє місцеве видання Daily Sabah.

П'ятирічного Касима було госпіталізовано ще 23 квітня з ознаками респіраторної хвороби, схожої на COVID-19, а саме сильним кашлем та гарячкою. Того ж дня дитину було переведено до реанімації після того, як його батько поскаржився на складнощі дихання сина. Через дві години лікарі зафіксували смерть хлопчика.

Проблеми з диханням та смерть від задухи - типові для коронавірусної хвороби, тому лікарі не запідозрили нічого незвичайного.Однак невдовзі Джевхер Токташ прийшов з явкою з повинною до поліції і зізнався, що задушив сина подушкою.

Могила вбитої дитини, фото Facebook
Могила вбитої дитини, фото Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я притиснув подушку до обличчя сина, який лежав на спині. Я тиснув на неї протягом 15 хвилин і не відпускав. Весь цей час мій син виривався. Коли він перестав рухатися, я підняв подушку. Після цього я покликав лікарів, щоб відвести від себе будь-які підозри. Я ніколи не любив свого молодшого сина. Не знаю, чому так. Єдина причина, по якій я вбив його в той день, полягає в тому, що я ніколи його не любив. У мене немає жодних проблем з психікою", - розповів про свої дії футболіст.

Після зізнання чоловіка заарештували. Згідно з турецьким кримінальним законодавством, йому загрожує довічне ув'язнення за статтею про вбивство близького родича.

Незадовго до явки у поліцію, чоловік розмістив у соціальній мережі Facebook фотографію могили сина.

Джевхер Токташ одружений і має ще одного сина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Полірував свій болт", дивлячись на сусідку – відомого футболіста затримали за ексгібіціонізм.

Як повідомляв портал Знай.ua, 22-річний футболіст помер під час фізіотерапії.

Також Знай.ua писав, що колишній футболіст Аякса Абдельхак Нурі вийшов з коми.