Ганські похоронні танцівники, за багатьма оцінками, стали головним мемом першої половини 2020 року. Їхні запальні танці, що, на перший погляд, не підходять до оказії, дуже допомогли людям у всьому світі відволіктися від думок про загрозу смерті.

Тому не дивно, що до колективу прикута увага всього світу. Нещодавно в лідера трупи взяло інтерв'ю спортивне видання footmercato.net.

Керівник танцівників Бенжамін Айду розповів, що є затятим футбольним фанатом, який вболіває за каталонський клуб "Барселона" і англійський "Челсі".

Роналдіньо, фото ABC Color
Роналдіньо, фото ABC Color

Носії трун, що танцюють, стають у Гані дедалі популярнішими. Жителі цієї західноафриканської країни на похоронах тепер хочуть не плакати, а радіти. Бенджамін Айду став носильником-танцюристом ще 10 років тому, приєднавшись до місцевого колективу. Потім відкрив власну компанію. Сьогодні в ній працює понад 100 співробітників. За одну церемонію беруть по 800-900 доларів, а іноді й понад 1000.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Авжеж, як в учасника похорон, у Бенжаміна Айду є й професійні амбіції, які пов'язані з його хобі. Найбільшою його мрією є поховати знаменитого гравця "Барси" Роналдіньо. Як пояснює ганець, він, як танцівник, хоче віддати пошану цьому великому спортсмену, якого він вважає "танцюристом на полі".

Наступними за улюбленістю футболістами, яких би Айду залюбки провів у останню путь, є Дієго Марадона та Ліонель Мессі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Легенда "Барселони" Роналдіньо наплював на копів і влаштував бенкет на весь СІЗО, епічний кадр.

Як повідомляв портал Знай.ua, Рональдінью випустили з в'язниці - співкамерники не стримали сліз і влаштували барбекю

Також Знай.ua писав, що Звільнений Роналдіньо заговорив вперше після арешту – "Все було справедливо".