Американський боксер-професіонал, чемпіон по версії IBF в легкій вазі Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) виступив з заявою про скасування бою з українським спортсменом Василем Ломаченком (14-1, 10 КО).

Про це Лопес розповів під час прямого ефіру на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Теофімо Лопес, фото YouTube
Теофімо Лопес, фото YouTube

Бій з українцем був би для американця шансом об'єднати титули - "Лома" володіє трьома поясами, тож син вихідців з Гондурасу має бути дуже розчарованим наслідками пандемії коронавірусної хвороби.

Ломаченко, фото: Instagram
Ломаченко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Бою проти Василя Ломаченка не буде. Він в Україні і не може прилетіти в США через заборону на перельоти. Він не може прилетіти в США.

Ми намагалися влаштувати бій з Девіна Хейні, але вони не захотіли.

На жаль, більшість хлопців з топ-15 рейтингу IBF в моєму легкому дивізіоні зараз знаходяться не в США. Чорт ", - заявив Лопес.

Американець опинився у тій самій ситуації, що й більшість спортсменів у всьому світі: змагання скасовуються або переносяться, навіть на тренування накладені низка обмежень. Такі обставини можуть бути справжнім горем для атлетів, які знаходилися на піці своєї форми, можливо навіть найвищої у своєму житті, тому складно уявити їх емоції, наприклад, від перенесених Олімпійських ігор. Однак варто зазначити, що світ професійного боксу складний, багатофакторний і заплутаний, тому скасування чи перенесення бою не така вже й рідкість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше український боксер довів "православного" Ломаченка до крайнощів - "У Васі проблеми з гумором".

Як повідомляв портал Знай.ua, Лопес поділився брудними "фантазіями" про Ломаченка - "Ця с*чка".

Також Знай.ua писав, що Ломаченко після скандалу з Росією "покаявся" - "Я був дуже пихатою людиною".