Промоутерська компанія Top Rank Promotions разом з американським кабельним телеканалом ESPN планують відновити професійні боксерські поєдинки на території США вже 9 червня. Скоріш за все, головною зіркою вечору стане американець Шакур Стівенсон (13-0, 7 КО), чемпіон за версією WBO в напівлегкій вазі.

Джерело: портал про бокс Boxingscene.com з посиланням на віцепрезидента Top Rank Promotions Карла Моретті.

Скоріш за все, супротивником Стівенсона стане мексиканець Рафаель Рівера (27-4-2, 18 КО). Оскільки той не входить до топ-15 боксерів у цій категорії за версією WBO, це не буде бій за чемпіонський титул.

Шакур Стівенсон, фото YouTube
Шакур Стівенсон, фото YouTube

Планується, що поєдинок відбудеться в поки ще не названому місці в Лас-Вегасі. Глядачів на захід не допустять, а всіх учасників будуть тестувати на коронавірусну хворобу COVID-19.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Ми очікуємо, що Шакур відбоксує в 10-раундовому нетитульному поєдинку в легкій вазі.

Попереду дуже багато роботи. Потрібно терміново вирішити, хто, коли і з ким б'ється. Поки що все зависло в повітрі, необхідно швидше все розставити по місцях. Роботи попереду ще дуже багато ", - стверджує Моретті.

Останній професійний бій у США пройшов ще 13 березня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик побоксував з власною донькою, обійшлося без травм.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик вирішив вказати жінкам їхнє місце - "Мені краще закрити рота".

Також Знай.ua писав, що Усик виправдався після зйомок у російському фільмі з Ломаченко - "Чому я повинен?"