Неназваний гравець футбольного клубу "Минай", у якого виявили коронавірусну інфекцію, дав коментар щодо свого стану. У ньому спортсмен пояснив, за яких обставин він заразився, а також заявив, що захворювання протікає безсимптомно.

Джерело: офіційний сайт ФК "Минай".

"Нема ні кашлю, ні підвищеної температури, ні чогось іншого. І я не в лікарні, як всі пишуть, а вдома – на самоізоляції. Як заразився? Контактував з людиною, у якої пізніше виявили коронавірус. Коли дізнався про це, то і я, і моя жінка, звісно, трохи злякалися. У нас же дитина. Вирішили для себе піти перевіритися і здали тести. Вони виявилися позитивними, про що я відразу повідомив у наш клуб. Тепер обидва вдома, на самоізоляції. Постійно на зв’язку із лікарем. За декілька днів будемо робити повторний тест. Сподіваюся, що він буде негативний. У такому разі зможу повернутися до тренувань, за якими вже дуже скучив", - сказав атлет.

У клубі пояснюють, що вирішили дати слово своєму гравцю, щоб уникнути чуток.

Також у ФК "Минай" на коронавірусну інфекцію протестували решту гравців - результати виявилися негативними.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Гравців ФК "Минай" протестували на коронавірус, фото Facebook
Гравців ФК "Минай" протестували на коронавірус, фото Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Топ-7 футболістів, які втратили кар'єру через алкоголь, наркотики та кримінал.

Як повідомляв портал Знай.ua, Залізний Роналду забув про футбол і перетворився на фітнес-тренера з дивною зачіскою, фото.

Також Знай.ua писав, що Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси — професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати.