Український півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко став одним з найкращих гравців матчу свого клубу проти Порт Вейл в Кубку Англії, повідомляє портал “Футбол 24”.

Вже на першій хвилині Зінченко заблокував небезпечний удар по воротах Манчестер Сіті після помилки Канселу. Згодом Манчестер Сіті мав три моменти для того, щоб відкривати рахунок, але Порт Вейл надійно відпрацьовував у захисті. А на 19-й хвилині після рикошету Зінченко відкрив рахунок у зустрічі. Згодом він міг зробити дубль, але влучив у захисника.

Остаточний рахунок у матчі встановив Серхіо Агуеро перед перервою — 2:1 і Манчестер Сіті не без проблем пройшов у наступне коло.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно про завершення суддівської кар’єри повідомив відомий угорський арбітр Віктор Кашшаї.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, український півзахисник Олександр Зінченко був визнаний одним з найкращих гравців матчу Англійської Прем’єр-Ліги між його Манчестер Сіті та Шеффілд Юнайтед.

Також Знай.ua розповідав про те, як Зінченко пожартував над одноклубником.