Вінгер київського футбольного клубу "Динамо", один з героїв чемпіонату світу U-20 Георгій Цітаїшвілі зізнався, що хоче відправитися в оренду за ігровою практикою. Про це він повідомив в інтерв'ю YouTube-каналу "Трендец".

"Я думав піти в оренду, не приховую цього. Але тільки думав. В черговий раз мене не випустили на заміну, сиджу вночі та думаю, що завтра наберу свого агента Шаблія і скажу, що треба в оренду йти. Але потім прокидався, приходив на тренування і в мене було бажання довести. Я така людина, може, для мене це погано. Не знаю. Постійно хочу довести, що я хочу грати", - розповів футболіст.

Також Цітаїшвілі заявив, що молодим гравцям не дають шансу.

"Хіба ті, хто виграв чемпіонат світу U-20, багато грають? Ніби це не досягнення, а навпаки – останнє місце зайняли. Ніхто не дивиться, що люди виграли чемпіонат світу. Я вже жартував, що ще треба виграти, щоб хоча б шанс дали. Чемпіонат Марса треба виграти нам? Таке відчуття було, що ти виграв, люди на руках носять. Приходиш в клуб, а тут не змінилося нічого", - сказав півзахисник київського "Динамо".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що гравці київського "Динамо" здали тести на коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Ярмоленко запропонував уболівальникам "молотобійців" спробувати вивчити українську мову.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Алієв розповів, як вперше потрапив до київського "Динамо".