Українські футболісти Віктор Циганков, Віталій Миколенко та ще 2 гравця київського футбольного клубу "Динамо" потрапили в поле зору британських журналістів. Також деякі гравці збірної України не дають спокою й фанатам топ-клубів Англійської Прем'єр-ліги (АПЛ).

Віктор Циганков, фото Instagram
Віктор Циганков, фото Instagram

Football.London відзначає, що останнім часом Челсі веде прекрасну трансферну політику, підписуючи молодих суперталантів. В основному ці "проспекти" мають англійський паспорт, а от за кордоном лондонський клуб працює не так активно в цьому напрямку. Журналіст Джо Донахью розмірковує над неочевидними, але потенційно прибутковими трансферами для Френка Лемпарада. Київське "Динамо" грає далеко не останню роль в цьому рейтингу. Саме тут автор бачить великі перспективи, зокрема, для заробітку.

Лемпард відзначився своєю довірою до гравців віком до 21 року. Це були вимушені дії, спровоковані трансферним баном "Челсі". Клубна академія та взагалі англійська земля виявилися багатими на таланти. Також слід інвестувати і в "Херенвен".

Саме в цьому клубі починав свою зоряну кар'єру Хакім Зієш. Тут футболістам до 21 року довіряють більш 50% ігрового часу. Атакуюче тріо Еджуке, ван Берген і Одгор оформило сумарно 23 голи і 12 асистів. У захисній лінії виділяються Ботман і Веєрман. Всі молоді та перспективні гравці, але деякі з них незабаром повернуться до таких клубів, як Аякс і Сассуоло.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також є молоді таланти і в сусідньому чемпіонаті Бельгії. Головним кандидатом у Челсі пропонують партнера Романа Яремчука по атаці Гента. 20-річний канадець Джонатан Девід вже вражає продуктивністю. Однак, тут ціна буде досить високою (25 млн євро). У Педро влітку закінчується контракт, і на заміну йому можна покликати Едуарда Соболя. Крепен Дьятта здатний зіграти на будь-якому з флангів або в центрі атаки. Автор гольового пасу в матчі плей-офф Ліги чемпіонів проти "Динамо" (3:3).

Можливо, влітку "Челсі" буде шукати новачків на позиції правого вінгера і лівого захисника. Слід звернути увагу на "Динамо". У Києві є багато молодих гравців, які вже зробили перехід у дорослий футбол завдяки регулярним виступам в УПЛ. 20-річний Віталій Миколенко є основним гравцем збірної України. Він може стати гарною заміною Маркосу Алонсо і Емерсону Пальмиери.

На місці правого вінгера діє 22-річний Віктор Циганков. За останні 3 сезони він встиг взяти участь у 87 голах за клуб у всіх турнірах. У "Динамо" також є ряд захоплюючих талантів на інших ділянках поля. Зокрема, Денис Попов допоміг Україні вперше в історії виграти Чемпіонат світу U-20. А Владислав Супряга зігравши в оренді за спортивний клуб "Дніпро".

Слід зазначити, що Циганков стає героєм фанатських форумів англійських топ-клубів вже не вперше. Уболівальники "Ліверпуля" жваво обговорювали інформацію про те, що скаути "червоних" пильно стежили за Віктором якийсь час. Він міг би замінити Салаха. А ось фанати "Манчестер Юнайтед" розглядають Циганкова як альтернативу Санчо.

Проте статистика таланту збірної України дійсно вражає. Безліч голів і асистів в перші 2 сезони після відходу Ярмоленко зробили його тотальним лідером "Динамо".

Футболісти "Динамо", фото з вільних джерел
Футболісти "Динамо", фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко запропонував уболівальникам "молотобійців" спробувати вивчити українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Алієв стане учасником онлайн-проекту "Битва".

Також "Знай.ua" писав, що "динамівець" зізнався, що хоче відправитися в оренду за ігровою практикою.